LUZBHA op het Freeride Film Festival

LUZBHA op het Freeride Film Festival

LUZBHA is een film over een schitterende bergregio in het oosten van Rusland, ten noorden van Mongolië. Andre Costa gaat met vrienden op zoek naar de Russische freeridecultuur. Ze verkennen het terrein, maken vrienden met locals en zien de gigantische potentie van deze regio. En toen, kort nadat ze vertrokken waren uit Rusland, brak de oorlog uit. Het zorgt voor een bizarre dimensie aan deze film en geeft maar weer aan dat als iedereen poeder zou rijden op de wereld, er geen oorlog meer zou zijn.

Op het Freeride Film Festival

Heb jij al kaarten voor het Freeride Film Festival? Vrijdag 25 november gaat het weer los in het Amsterdamse Tuschinski theather. Hier zie je een overzicht van alle films en hier koop je direct een kaart voor slechts € 25,00!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Gevorderd
alexsvwAuteur27 oktober 2022 · 16:45

De link naar alle films is wel heel oud. Hier de juiste link https://wepowder.com/nl/forum/topic/285252

Walking down a mountain is a waste of gravity
Gevorderd
ArjenproadminAuteur28 oktober 2022 · 12:47

Ah thanks! Link is gewijzigd :-)

One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!