Hidden Faces is terug! Episode 15!

Hidden Faces is terug! Episode 15!

Paul en Loïc zijn weer los! De vijftiende aflevering van Hidden Faces is uit! Deze keer een lijn in het Zwitserse La Fouly samen met Koen Bakkers (@wittelijnen). Sommige lijnen zijn aantrekkelijker dan andere, maar vragen toch om een voorzichtige aanpak. Op het eerste gezicht leek deze lijn prima, maar de mannen vonden dat er wel wat meer sneeuw had mogen liggen. Na geduldig te hebben gewacht op meer sneeuw en de afname van het lawinegevaar, besloten ze toch maar eens te gaan kijken. Maar ja, hoe besluit je of een helling veilig genoeg is om te skiën? Wat zouden jullie beweegredenen zijn om deze wel/niet te doen?

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Gevorderd
popskiAuteur15 november 2023 · 23:14

Wederom prachtige beelden. Respect voor hun verstandige keuzes
Hoe graag je zo’n afdaling ook wil doen en hoe lang je er ook naar uit kijkt, als het misloopt zal je het waarschijnlijk niet meer kunnen navertellen. Deze heren hebben duidelijk het nodige geduld en ervaring om op de juiste condities te wachten. Mooi zo 

Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!