The White Maze op het FFF!

The White Maze op het FFF!

Matthias Mayr en Matthias ‘Hauni’ Haunholder zijn vaste gasten op het Freeride Film Festival. Vorig jaar hadden ze een expeditie naar Onekotan, nu staat de hoogste top van Oost-Siberië op het programma. De mannen moeten dealen met terrein waar nooit iemand komt en onmenselijk lage temperaturen van onder de 40 graden. Het verhaal is geweldig vastgelegd met schitterende beelden van een voor velen van ons onbekende regio. De Gora Pobeda is het uiteindelijke doel. Een berg die nog nooit geskied is. The White Maze is absoluut de moeite waard om te kijken!

Waar koop je je kaarten?

Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe films vastgelegd zijn, wat de exacte inhoud van de clinics gaat worden, waar de afterparty precies gaat plaatsvinden, etcetc. Tickets zijn al te koop en kan je hier op de website van Pathé kopen! Klik op Amsterdam en vervolgens op een van de tijdstippen van 18.00 uur. Het maakt niet uit welke plek je kiest, aangezien iedereen vrij is om te gaan zitten waar hij/zij wil. De laatste jaren is het al weken van te voren glashard uitverkocht dus OP=OP. Hier vind je een overzicht van alle films. Met nu al dank aan onze partners The North Face, Bever, Salomon, Atomic, NKBV en CMH Benelux kan het Freeride Film Festival simpelweg niet plaatsvinden. Bedankt!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reaktionen

Fortgeschritten
PoedertijnAutor11 Oktober 2016 · 14:49

Mooi gefilmd zo te zien. Prachtige beelden.

My drug is white powder. Deep, white powder.
Fortgeschritten
AryenAutor11 Oktober 2016 · 16:32

Wat minder DRAMA en wat meer PRO dan Onekotan?

Fortgeschritten
ArjenproadminAutor11 Oktober 2016 · 16:40

Zeker minder drama. Lekkere film!

One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...
Anfänger
HaagjeAutor12 Oktober 2016 · 09:56

Gelukkig maar. Vorig jaar voelde het een beetje als een SBS6 documentaire qua sensatiezucht.

Antworten
Verpassen Sie nichts mehr!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, PowderAlerts und mehr!