Hele vette animatie

Hele vette animatie

[flickr-photo:id=3602323391,size=s] Ik liep al een tijdje met het idee rond om een animatie te gaan maken. Wat classic lego op de kop getikt, een scriptje gemaakt, maar steeds een gebrek aan tijd. Allemaal ingegeven door het classic animatiefilmpje waarin de [url=

]Death Star Canteen van Eddie Izzard[/url] met lego wordt neergezet (classic, echt even kijken ;-)), maar toen vond ik onderstaande animatie. Zeg nu zelf, deze animatie van [url=http://karimrejeb-surfart.com/artist profile.html]Karim Rejeb[/url] is moeilijk te overtreffen…

[url=http://karimrejeb-surfart.com/artist profile.html]Karim Rejeb[/url] is ooit geboren in Nederland, maar woont inmiddels al geruime tijd in Frankrijk. Iedereen die een beetje surft weet dat Labenne gelegen is tussen Anglet en Hossegor. Z’n inspiratie haalt Karim letterlijk uit het water… Stoked!

meteomorris

Réactions

Touriste
SimonAuteur6 juin 2009 · 21:53

schitterend gedaan!

kvraag me wel af hoe ze dat gedaan hebben

Talk less, ride more
Avancé
DioAuteur6 juin 2009 · 23:54

Tering! Heel vette lijnen en dikke vette barrels, Die gast rijdt af en toe muren die 5, 6 keer hoger dan hijzelf. Het snowboarden is ook zo speels, hij pakt telkens net die stukjes in het terrein die zijn lijn versterken en speelser maken. Af en toe wel een vette wipe-out maar dat mag de pret niet drukken. Had ik het al gehad over het tailriden in de poeder? SWEET! En de soundtrack is A-OK on this one.
\

@Simon de techniek heet http://nl.wikipedia.org/wiki/Stop-motion

Life is short. Buy the shoes. Take the trip. Ride the line.
Touriste
SimonAuteur7 juin 2009 · 12:14

ja dat snap ik wel, maar hoe laat je je ventje een kickflip doen in de lucht?

Talk less, ride more
Avancé
SjefSAuteur7 juin 2009 · 14:12

draadjes en photoshop?

Touriste
fanneigeAuteur7 juin 2009 · 16:43

ik zou gebruiken:

spelden, superclamps, wasknijpers, een paar lampjes met wat stukken nd filter, adobe after effects of shake. moet lukken als je er nog een kilo of wat creativiteit bij gooit.
\

rete mooi gemaakt.

Knowledge is limited. Imagination encircles the world
Répondre
Ne manquez plus rien !

Recevez les dernières nouvelles, les PowderAlerts et plus encore !