De late winter van '14-'15

De late winter van '14-'15

Weet je het nog? De eerste kerstweek was groen, de winter liet op zich wachten en het aantal poederalerts stokte bij 4. Man, man, wat was de start slecht. Inmiddels ligt die start al ver achter ons en is het ‘slechts’ de belabberde opbouw van het sneeuwdek die ons herinnert aan deze slechte start. Maar toen… toen die winter maar niet wilde komen trokken Tobi Tritscher, Mattias Haunholder en Stefan Ager richting de gletsjerwereld van de Stubaier Alpen om daar vroeg in het seizoen big moutain lijnen te kunnen rijden.

meteomorris

Reacties

Gevorderd
AlexSkiAuteur9 februari 2015 · 22:57

Lekker hoor en ook nog eens latjes van het volgende seizoen uitproberen.

When life gets too complicated.... SKI
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!