Passenger (LoS) op het Freeride Film Festival

Passenger (LoS) op het Freeride Film Festival

Stoked! En dit is film nummer vijf of zes die we mogen aankondigen! Passenger is een project waar twee jaar aan gewerkt is door de mannen van Legs of Steel. Wat dat betekent? Dikke actie in Ultra HD dat straks van het scherm in Tuschinski spat. Gefilmd in Innsbruck, St. Anton, Hokkaido, Edmonton, Revelstoke, Haines en Queenstown is dit het verhaal van twee jaar ervaringen met koning winter op vier continenten.

Nog véél meer films!

Is Passenger de laatste film die we aankondigen voor het Freeride Film Festival op vrijdag 30 oktober? Natuurlijk niet! Er volgen er nog heel veel meer. Koop dus snel je ticket en zorg dat je de officiële start van de winter niet mist!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!