Afterparty FFF: La Cage

Afterparty FFF: La Cage

De locatie voor de afterparty van het Freeride Film Festival is bekend. Bij La Cage kunnen we terecht om nog na te praten over de films, plannen te maken voor de winter en om even goed uit ons dak te gaan! La Cage ligt op slechts vier minuten lopen van Tuschinski!

Los gaan!

Rond een uurtje of twaalf eindigen de films in Tuschinski. En omdat Tuschinski een perfecte locatie is om films te kijken, maar weer niet om het dak er met z’n allen af te laten gaan, hebben we met onze vrienden van Red Bull deze toffe afterparty geregeld. Voor de volledigheid het adres: Reguliersdwarsstraat 44 in Amsterdam.

Klein stukje lopen

Gratis toegang

Met het bandje dat je krijgt wanneer je bij Tuschinski binnenkomt kan je gratis en voor niets naar binnen om nog even gezellig na te praten over de films, plannen te maken voor de winter en wellicht nog even te dansen op de muziek van de Red Bull DJ. En om het allemaal nog aantrekkelijker te maken hoef je de eerste drankjes niet te betalen! Zorg wel dat je uiterlijk om 1.00 uur binnen bent!

Dus nog even voor de duidelijkheid: voor de afterparty heb je geen apart kaartje nodig, maar dit zit bij het ticket voor het Freeride Film Festival inbegrepen! Het is natuurlijk wel handig om even een hotel voor die nacht te boeken en dat kun je hier doen!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!