Journey to Kyrgyzstan op het FFF

Journey to Kyrgyzstan op het FFF


Skiën en snowboarden is meer dan het rijden van poeder alleen. Het is het middel dat ons verbindt. Je maakt nieuwe vrienden en deelt de meest bijzondere momenten met elkaar. Zowel positief als negatief. En je zet je in voor anderen. De teamriders van Faction gingen naar Kirgizië in Centraal-Azië.

Gear4Guides

Niet zozeer om zelf te rijden, maar om de lokale gidsen wat bij te brengen over skien en veiligheid. En het toffe is dat het Nederlandse initiatief van Olaf Sueters hier achter zit. Zijn Gear4Guides brengt gidsen in ontwikkelingslanden materiaal zodat ze hun beroep kunnen uitoefenen en ervoor kunnen zorgen dat skiën in Centraal-Azië net zo’n bindende factor wordt als dat het bij 1500 freeriders in Tuschinski is.

Tot op vrijdag 30 oktober!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Gevorderd
DutchessAuteur23 oktober 2015 · 11:24

Dikke duim omhoog!

We dont stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing
Gevorderd
SamSamAuteur23 oktober 2015 · 11:58

Props, Gear for Guides en 40 tribes backcountry zijn schitterend! Het wordt alsmaar jammerder dat ik geen ticket heb kunnen bemachtigen

Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!