Alaska: inspiratie voor betere tijden

Alaska: inspiratie voor betere tijden

Nu de sneeuw in de Alpen opzich laat wachten hebben we een filmpje voor je klaar gezet voor betere tijden. Inspiratie voor de maandag ochtend om een lange week door te komen. Zodat je weet dat je die euro’s niet voor niets aan het verdienen bent. Poeder rijden is naast doen ook dromen. We hebben een aantal exceptioneel goede winters achter de rug. Nu de natuur ons bij de start van deze winter in de steek laat wil dat niet zeggen dat de winter eenzijdig haar relatie met je heeft opgezegd. Ze speelt een spelletje om te kijken hoe sterk jouw liefde voor haar is. Ze komt vanzelf terug en zo niet, dan zul je haar moeten gaan zoeken in westelijk Noorwegen, Japan of Noord Amerika.

meteomorris

Reacties

Gevorderd
Willem2kAuteur14 december 2015 · 10:13

Mooie gasten die Provo broertjes. :) Hun ‘desert spines’ filmpje is ook echt één van mn all time favourites.

Snowboarding without friends is not snowboarding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!