Vrijdag LIVE: FWT in Andorra!

Vrijdag LIVE: FWT in Andorra!

De Freeride World Tour gaat weer van start en de eerste stop van het seizoen is in Andorra. Na een succesvol event in 2015 komen de rijders weer naar dit kleine staatje om te bepalen wie er met de eerste hoofdprijs vandoor gaat op de flanken van de bergen van dit gebied. Nieuwe rijders, oude kampioenen…het belooft weer een spektakel te worden!

Opening in Andorra

Als alles volgens plan verloopt dan zou de wedstrijd om 9.00 uur 's ochtends moeten beginnen. Op de vrijdag dus en uiteraard kun je het hier op wePowder live volgen! Wil je weten wie er allemaal meedoen? Bekijk dan hier de rijders!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Gevorderd
ArjenproadminAuteur22 januari 2016 · 08:50

En we zijn begonnen!

One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...
Gevorderd
RoelaanoAuteur22 januari 2016 · 12:25

pfff… niet kijken als je zwakke knieën hebt…

Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!