Old School Bash tijdens Dutch Freeride Week

Old School Bash tijdens Dutch Freeride Week

De NK Qualifier stond in eerste instantie voor afgelopen dinsdag gepland, maar door de hoge temperaturen van de afgelopen dagen waren de condities niet goed genoeg om deze door te laten gaan. Inmiddels dumpt het weer in Tignes en lijkt het erop dat er donderdag en vrijdag een window is om de qualifier en finale te rijden.

Old School Bash

Ondertussen is het weekprogramma opgevuld met onderdelen van de Dutch Freeride Week. Zo is er gister een BigAirBag Challange gehouden en zijn de rijders maandag met z’n allen in 70’s outfit de berg afgeknald tijdens de Old School Mountain Bash.

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!