Cancelled! CMH Helitrip info avond

Cancelled! CMH Helitrip info avond

Update: Aangezien de trip zo goed als vol zit hebben we besloten deze info avond te cancellen. Later dit jaar in september/oktober zullen alle deelnemers aan de reis uitgenodigd worden voor een kennismakingsavond. Iedereen die zich had opgegeven heeft (als het goed is) inmiddels een reactie ontvangen vanuit CMH.

Een aantal dagen geleden kondigden we de ultieme CMH helitrip aan. Vijf dagen knallen in de geweldige Cariboos lodge in Canada. Ingevlogen worden met de heli, Icefields Parkway, Banff, Jasper en vijf dagen diepe poeder. Klinkt als een droomtrip toch? Dachten wij ook. En we zijn niet de enige!

Info avond

Van de 22 beschikbare plekken zijn er drie dagen tijd al 10 geboekt! Daarnaast hebben we nog veel meer mailtjes gehad van freeriders die veel interesse hebben om mee te gaan, maar nog wat meer informatie willen ontvangen. Geen probleem natuurlijk en daarom hebben we besloten een informatie avond te organiseren.

Wanneer?

Op donderdag 24 maart kun je Paul de Groot van CMH (die toevallig ook nog eens Nederlands Kampioen Freeride is) en mijzelf alles vragen over deze vette trip. Uiteraard hebben we ook beelden bij ons zodat je een goede indruk kunt krijgen van het skiën en snowboarden met CMH. Om 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 starten we!

Waar?

Aangezien we mailtjes en berichten uit het hele land hebben gekregen, hebben we voor een centrale locatie gekozen. En dat is bij Down Under, Ravensewetering 1, 3439 ZZ, Nieuwegein.

Heb je interesse om mee te gaan met deze trip, dan is het erg goed om erbij te zijn. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@cmhbenelux.com. Wil je al eerder je plek voor deze trip zeker stellen dan kun je dat natuurlijk ook direct doorgeven. Tot dan!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Gevorderd
ArjenproadminAuteur22 maart 2016 · 12:04

Update: Aangezien de trip zo goed als vol zit hebben we besloten deze info avond te cancellen. Later dit jaar in september/oktober zullen alle deelnemers aan de reis uitgenodigd worden voor een kennismakingsavond. Iedereen die zich had opgegeven heeft (als het goed is) inmiddels een reactie ontvangen vanuit CMH.

One day, they'll invent synthetic powder, ban all kinds of work and give you a free liftpass...
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!