Hittegolf? Tijd voor wat afkoeling

Hittegolf? Tijd voor wat afkoeling

Gisteravond laat fietste ik nog door de stad. Het voelde Mediteraan aan. Droge warmte die me deed denken aan Barcelona. Na een koude douche dook ik in bed. Dromend van wat komen gaat dompelde ik me onder in de frisse poedersneeuw. Ik geniet met volle teugen van deze heerlijke nazomer wetende dat mijn moment vanzelf weer komt. #stoked

meteomorris

Reacties

Beginner
MarijntAuteur14 september 2016 · 11:51

Heerlijke verkoeling!

Gevorderd
PoedertijnAuteur14 september 2016 · 15:28

Dit blijft voor mij één van de meest ultieme freeride films. Vorig jaar zitten genieten tijdens het FFF. Geen overdreven freestyle shizzle maar gewoon lekker puur rijden in de beste sneeuw ter wereld. Ik ben er bijna klaar voor. Nog heeeeel even van het lekkere weer genieten ;-)

My drug is white powder. Deep, white powder.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!