4 oktober: First tracks......

4 oktober: First tracks......

Niet alleen in de Alpen heeft het gesneeuwd. Het sneeuwt sinds gister ook intens in Noord Amerika. In Montana en Wyoming viel een mooi pakje sneeuw. En dan zien we iets waar die Amerikanen toch echt beter in zijn dan wij Europeanen. Ze sturen (zoals hierboven in Jackson Hole) een lokale rijder met de lift naar boven, laten hem een paar bochten draaien, schieten wat foto’s en een video en de stoke is weer hoog in Noord Amerika. En als er dan een pakje poeder ligt dat voldoende is om de liften te openen dan wachten ze niet tot de liften officieel zouden moeten openen… Nee, dan gaat de boel gewoon open.

TIP: check onze sneeuwkaarten voor Noord Amerika waar nog eens 40 cm gaat vallen

De storm die sneeuw bracht in Montana en Wyoming trekt nu naar het oosten weg, waarop een tweede storm Canada binnentrekt. Deze storm zorgt voor sneeuw in de coastal mountains, maar ook de Rocky Mountains. De eerste laag poeder voor de wePowder helitrip van januari 2017. Zin in!

De tram
De tram
Poedâh
Poedâh
Jaloers
Jaloers

Tip: lees hier alles over het legendarische Jackson Hole Mountain Resort (bucket list!)

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Beginner
MarijntAuteur5 oktober 2016 · 12:54

Nice!

Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!