22 oktober: de eerste poederbochten in Noorwegen

22 oktober: de eerste poederbochten in Noorwegen

Medio oktober kreeg Europa de eerste serieuze sneeuw te verwerken. In Kaprun trok men toen al lift-assisted first tracks, maar niet overal draaiden de liften al. Net als in Frankrijk bij Sandra (klik-klik voor het waanzinnige filmpje) trok in Noorwegen Trygve Veslum er met zijn vrienden op uit om first tracks te scoren. Waar Sandra met de auto naar boven reed, deze parkeerde en de vellen onder deed was de reis van Trygve een stuk avontuurlijker. Een deel van de weg moest vrij van de sneeuw gemaakt worden waarna een tocht van twee dagen volgde met overnachtingen in een tentje. Uiteindelijk vond men wat men zocht. #poederiseenkeuze

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Gevorderd
DutchessAuteur3 november 2016 · 14:31

Lekker! Die wil ik graag ongegeneerd stelen voor ellobackcountry, als je dat tenminste niet erg vindt? @@Arjen

We dont stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!