FFF Afterparty: Café de Kroon

FFF Afterparty: Café de Kroon

Vanavond 4 november is het Freeride Film Festival. Van 18.00 tot 0.00 uur zitten we in Tuschinski (het complete programma vind je hier) en daarna is er weer als vanouds de FFF Afterparty. Deze keer dichterbij dan ooit.

Café de Kroon
Café de Kroon

Afterparty in Café de Kroon

Want als het om een uurtje of twaalf in Tuschinski is afgelopen verhuizen we met z’n allen naar Café de Kroon op het Rembrandtplein voor de afterparty. Je krijgt als je weggaat bij Tuschinski je toeganskaart waarmee je de Kroon binnenkomt. Ook daar gaat het weer gezellig worden, zeker omdat het maar een minuut lopen vanaf Tuschinski is!

Biertje doen?
Biertje doen?

Wil je het laat maken en woon je niet in Amsterdam. Wellicht een idee om nog een slaapplek te boeken.

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!