Salomon TV: the Guilt trip

Salomon TV: the Guilt trip

Het is een van de langste afleveringen van Salomon TV. Deze regenachtige zondag is een mooi moment om eens goed achterover te hangen en deze film tot je door te laten dringen. Ik zit na het bekijken met vele vragen. Ik ben benieuwd of dat bij jou ook het geval is en welke vragen er bij je opkomen.

meteomorris

Reacties

Gevorderd
EmileHendrixAuteur20 november 2016 · 14:53

Nou, een van de grotere vragen die bij mij rees, was de volgende:
De film laat voorbeelden zien van een veranderend klimaat en stelt (als ik niet te kort door de bocht vlieg), dat de mens hier mogelijk toch wel een rol in heeft. Ik vraag me echt af of deze film die boodschap aan een breder publiek overbrengen dan dat de wetenschap dat kan. (… nog wat recenter leesvoer https://www.washingtonpost.com/news/energy-environment/wp/2016/11/17/the-north-pole-is-an-insane-36-degrees-warmer-than-normal-as-winter-descends/?tid=sm_tw&utm_term=.08d1693a2038 )

Een kleine fantasie kan groter zijn dan de wereld.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!