In The Long Run op het Freeride Film Festival

In The Long Run op het Freeride Film Festival

Zo, dit is een van de laatste films die we aankondigen voor het Freeride Film Festival. En ook hier weer Nederlandse rijders op het scherm met beelden uit een land waarmee je freeriden niet direct associeert: Mongolië! En wil je 'm zien dan moet je er snel bij zijn, want er zijn nog zo’n 50 kaarten beschikbaar en dan is het FFF in Tuschinski weer helemaal uitverkocht. Voordat je het weet is het 3 november.

In The Long Run

Seb Jam, Mirte van Dijk, Rens de Wild en Stephan Verheij gaan op expeditie naar de hoogste toppen van Mongolië. Samen met vier snowboarders uit Mongolië binden ze de spliboards onder om de bergen in de Altai te beklimmen. Het is de eerste splitboardexpeditie in dit Aziatische land!

Wacht niet te lang met het kopen van kaarten

Kaarten voor het Freeride Film Festival op vrijdag 3 november in Tuschinski, Amsterdam, koop je hier. En hier vind je een volledig overzicht van alle films!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!