Yügen op het Freeride Film Festival

Yügen op het Freeride Film Festival

Vrijdag 2 november begint je winter pas echt als in het Amsterdamse Tuschinski het Freeride Film Festival plaatsvindt. Heel veel films, clinics, een afterparty en nog veel meer gezelligheid! Aan de line up van films kunnen we Yügen toevoegen. Dit is een film die de potentie heeft om een echte klassieker te worden!

Drie jaar!

Waar in een tijd van social media en instant satisfaction veel rijders zoveel mogelijk content zo snel mogelijk live willen hebben is dat bij de makers van Yügen juist niet het geval. Er is aan deze film drie jaar gewerkt! Hokkaido, BC, de Andes, Kyrgzistan en nog veel meer schitterende locaties worden in beeld gebracht. De achterliggende reden is enigszins filosofisch. De rode lijn in de film is de connectiviteit tussen mensen en de natuur en vooral dan datgene wat wij als freeriders ervaren. Dat hebben de makers (Connections Movement), toch maar heel mooi in beeld weten te brengen in deze film die echt meer de moeite waard is om te bekijken op het grote scherm!

Bekijk het complete programma van het Freeride Film Festival of koop direct je ticket!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!