wePowder Season Kick-Off: de foto's!

wePowder Season Kick-Off: de foto's!

Afgelopen weekend vond de wePowder Season Kick-Off onder de bezielende leiding van de gidsen van Epique plaats in de Espace Killy. Er is 4 dagen genoten van schitterende poeder in Tignes en Val d’Isère. Op donderdag is er alleen maar onverspoorde fluffy poeder gereden vanuit de liften in Tignes. Op vrijdag is er onder een stralende zon een mooie tour gemaakt in Tignes.

Le Fornet

Zaterdag was het wederom een strakblauwe dag waarbij er gefreetourd is tot diep in de namiddag achter in het skigebied bij Le Fornet. En op zondag werden we verrast met 30 tot 40 cm verse (zware) poeder, hierdoor konden we onverspoord lift-access freeriden in Tignes. Het was weer een topweekend. De beelden hieronder spreken voor zich!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Reacties

Beginner
BASCAuteur23 december 2018 · 10:38

Mooi!

www.firsttours.nl & www.mountainwatch.travel
Toerist
MagicEdAuteur24 december 2018 · 17:35

Fantastisch!

Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!