The Collective op het Freeride Film Festival!

The Collective op het Freeride Film Festival!

Samen op avontuur naar de mooiste toppen, middernacht over streetrails knallen, keer op keer je favoriete afdaling doen totdat de zon ondergoed. Skiën doe je samen! Dit is The Collective! Sommigen noemen het een community, anderen noemen het een gedeeld gevoel van een doel hebben in het leven. Het komt tot uitdrukking in deze film. The Collective is meer dan een som van de delen. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt - het voelt goed om deel uit te maken van iets speciaals. Eigenlijk net zoals we hier op wePowder met z’n allen hebben.

Op het Freeride Film Festival

Heb jij al kaarten voor het Freeride Film Festival? Vrijdag 1 november gaat het weer los in het Amsterdamse Tuschinski theather. Hier zie je een overzicht van alle films en hier koop je direct een kaart voor slechts € 22,50!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!