FILM: Roadtrip Dolomieten

FILM: Roadtrip Dolomieten

De zuidalpen beleven een winterstart van jewelste. De basis voor de rest van het seizoen is boven de 2000 meter gelegd. Zelfs in de Dolomieten waar ze het maken van sneeuw tot een kunst hebben verheven. Nergens zijn ze goed in het maken van dit kunstmatige goedje als hier. Wat niet zo vreemd is. De winter is hier AAN of UIT. Een tussenweg lijkt er niet te bestaan. Deze winter lijkt dus AAN te gaan worden. Een goede basis is gelegd en als later dit jaar nieuwe stormen volgen dan zijn de Dolomieten een go.

Het is maart 2014 als Jochen Mesle, Max Kroneck en Julian Zenzmaier er twee weken met een camper op uit trekken. Twee weken vol poeder, roadgaps, cliffs en vooral vrijheid. En natuurlijk de juiste crew. ‘For a trip like this you need the right crew. That’s what we had for sure!’, aldus Julian Zenzmaier.

Zelf op roadtrip? Pre order het ultieme freeride guide book: wePowder The Alps
Wil je komende winter ook eens gaan poederjagen in de Dolomieten of andere delen van de Zuidalpen? Bestel dan direct de nieuwste wePowder gids, met in totaal meer dan 120 freeridebestemmingen, waarvan meer dan 40 in de Zuidalpen.

Pre order nu het ultieme freeride guide book: wePowder The Alps en je hebt hem medio december in huis. Meer info over dit boek vind je hier, direct bestellen kan hier.

meteomorris
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!