FILM: Loïc Isliker | Season Edit 2018/19

FILM: Loïc Isliker | Season Edit 2018/19

Loïc Isliker: 22 jaar, filmmaker, freerider en niet te vergeten Nederlands kampioen freeride 2019. Een jongen vol van talent. Het was alweer drie seizoenen geleden dat hij ons trakteerde op een season edit en dus werd het tijd. In zijn edit van 2018-2019 neemt hij ons mee naar zijn mooiste lijnen van afgelopen seizoen. Twee en halve minuut waar alles in zit en je een glimp geeft van zijn film Dapter: 6 december in volle glorie te zien tijdens het Freeride Film Festival in Gent. Tickets zijn nog hier te koop.

Maart 2020 verdedigt Loïc zijn titel op het Poederbaas NK Freeride 2020 en jij kunt erbij zijn! In Kappl gaan we wederom een poging de berg aan gort te rijden. En wees niet bang… Arjen en ik deden afgelopen seizoen mee en eindigden toch nog 5e en 4e. Dus kom meedoen en rijdt ons het snot voor de ogen (of leer ter plekke hoe je ons in een paar jaar het snot voor de ogen kunt rijden). (klik-klik voor meer info)

meteomorris
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!