Teaser: La Forteresse (Hidden Faces)

Teaser: La Forteresse (Hidden Faces)

Het mooie van skiën is dat er elke keer weer iets nieuws te ontdekken is, een volgend level te behalen valt en je de grenzen kan blijven verleggen.

Teeth

In een vorig seizoen namen we “TEETH” op. Een droom die uitkwam op het iconische bergmassief Les Dents du Midi. Al snel smaakte dit naar meer en ontdekten we dat er nog een derde lijn mogelijk zou kunnen zijn. Alleen is deze afdaling in vele opzichten complexer. Een nieuwe uitdaging was geboren waarbij we het einde van het seizoen planden om, als de omstandigheden het toe zouden laten, de lijn te gaan proberen te skiën.

Matige condities, tot…

Gedurende de winter zag het er niet goed uit, de verwachtingen waren zeer laag omdat er gewoonweg te weinig sneeuw lag op steile noordhellingen. Totdat een significante dump in april alles veranderde. Na een aantal dagen van snelle opwarming stabiliseerde het sneeuwdek zich snel en hebben we gepoogd onze meest uitdagende lijn te gaan skiën tot dusver.

Teeth deel 2

Deze korte film kan gezien worden als deel twee van “Teeth.” De productie is wederom voornamelijk een two-man job, waarbij wij (Loic Isliker en Paul de Groot) alles zelf skiën, filmen en editten. Het is mede mogelijk gemaakt door Region Dents du Midi, Arcteryx en Salomon.

paulski

Reacties

Gevorderd
NielsAuteur14 september 2022 · 13:21

Tof mannen, kijk er naar uit!

Gevorderd
EmileHendrixAuteur14 september 2022 · 23:00

Ben reuze benieuwd :)

Een kleine fantasie kan groter zijn dan de wereld.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!