Doneer jouw freeride uitrusting tijdens het FFF!

Doneer jouw freeride uitrusting tijdens het FFF!

Tijdens het Freeride Film Festival wordt de film ‘Silk Ride’ getoond. Deze film gaat over de allereerste freeride competitie in Centraal Azië. Deze competitie is opgezet om het freeriden te ontwikkelen in minder bedeelde regio’s. Gear4Guides is één van de organisatoren en tevens aanwezig tijdens het event. Olaf Sueters en Peter Hofman hebben ons gevraagd om gebruikte freeride uitrusting te doneren. De donaties worden gebruikt om lokale freeriders en gidsen van materiaal te voorzien.

Help lokale freeriders!

Direct bij de ingang zal een rolcontainer staan van Gear4Guides. Alles wat een tweede leven kan krijgen in Centraal Azië kan daar gedeponeerd worden. Dus gooi die oude latten over de schouders en flaneer door het centrum van Amsterdam. Jouw vrijgevigheid kan een life-changing moment zijn voor een lokale freerider. Tot vrijdag!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!