Extreem veel sneeuw en stoke in Hakuba Cortina, Japan

Extreem veel sneeuw en stoke in Hakuba Cortina, Japan

Na 6 dagen met stromende regen en ijs was de hype niet optimaal. Al een paar dagen was ik rond aan het skiën met Sydney, een meisje uit het hostel waar ik sliep. De dag voor deze video begon het net met sneeuwen en kwamen we Clair en Ellie tegen. Twee chicks uit Australië die stoked waren om diepe poeder te scheuren, ofja, stoked… ik weet niet of er nog een overtreffende trap voor stoked bestaat?

Op de dag van de video was er ondertussen meer dan een meter sneeuw gevallen bij temperaturen die niet boven de -12 graden Celsius zijn gekomen. 's Ochtends besloten we met zijn vieren te gaan scheuren, het resultaat daarvan is in deze video te zien!

Iedereen die zich druk maakt omdat de helft zonder rugzak skiet, kan ik geruststellen. Japan heeft een vergelijkbaar systeem zoals in Amerika, waarbij alles wat in-bounds is gezien wordt als veilig. Alles in deze video is inbounds, want op die dag waren alle backcountry gates gesloten. Ik ski ook hier liever met mijn gear aan, maar dat mag iedereen mijns inziens zelf weten.

De dag hierna gingen de backcountry gates open en ging ik met een Canadees die ik leerde kennen op pad naar chair 11. Een lift zonder pistes, en een gigantisch aanbod aan freeride. Voordat je de lift in mag, moet je al je gear laten zien, een document tekenen en 500 yen betalen, maar dan krijg je ook een enorm freeride Mekka! Ik ga straks de beelden bekijken, als ze leuk zijn komt er nog een vlog aan!

Enjoy

RemcoMensinck
Loves to ski!

Reacties

Gevorderd
MedicineAuteur1 februari 2024 · 07:51

leuke beelden en love the stoke van de meiden. ik zie nergens in de video een meter sneeuw, maar dat is bijzaak. blijf genieten!

Beginner
ardtAuteur1 februari 2024 · 09:08

Lekker!

Gevorderd
Willem2kAuteur1 februari 2024 · 09:31

“, ofja, stoked… ik weet niet of er nog een overtreffende trap voor stoked bestaat?”

Frothing
To be fully amped. Is the more formal use of the word frothen (pronounced froth’n). Its origins is the yalls(yallingup) area of WA (western Australia) in the surfing community.

Snowboarding without friends is not snowboarding.
Gevorderd
DutchessAuteur1 februari 2024 · 14:25

Japan… waar ik het voor het eerst (en het laatst) meemaakte dat ik uit het raam keek, zag dat het wéér dumpte na vijf dagen aanhoudend poeder, en dacht: “Oh nee… niet weer… ik kan niet meer… ik moet rusten, echt ik moet rusten!”

Rip it up, geniet!

We dont stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing
Gevorderd
SteefAuteur1 februari 2024 · 18:23

Nice! Dit is zoals Japan moet zijn :).
Kunnen die meiden ook een vaste vlog krijgen hier op wePowder? Ik vraag dit voor een vriend…

Every turn is a sign of weakness. I'm weak...
Gevorderd
Arnie777Auteur2 februari 2024 · 16:46

Sick Remco! Hopelijk nog een tweede deel later!

Freeride = Life
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!