Record: Prali op 3 juni nog open

Record: Prali op 3 juni nog open

Prali, het poeder pareltje in de Piemonte is op weg naar een record. Na de intense sneeuw van afgelopen winter ligt er nog voldoende sneeuw om komend weekend open te zijn. Daarmee wordt er een nieuw record gevestigd. In 2009 en 2013 werd er nog op 2 juni in de sneeuw gestaan, maar nog nooit op 3 juni. Onder de noemer #NO ALLA PRIMAVERA gaat de winter gewoon door in Prali.

Verwacht geen poeder, maar wel een fijne verfrissing aangeboden door de lokale crew. Winter '17-'18 was magisch en in Prali weten ze als geen ander er alles uit te persen. Als Prali straks zijn liften sluit en ons enkel nog gletsjerski rest kunnen we ons met een gerust hart gaan opmaken voor een nieuwe winter. Nu al zin in. Op naar winter '18-'19!

meteomorris

Reacties

Gevorderd
3zelAuteur2 juni 2018 · 00:37

Ski in the sky…

knowledge is powder
Beginner
BASCAuteur3 juni 2018 · 11:28

Winter never stops!!

www.firsttours.nl & www.mountainwatch.travel
Reageren
Mis helemaal niets meer!

Ontvang het laatste nieuws, PowderAlerts en meer!