The ultimate skibum

The ultimate skibum

Na het zien van deze beelden is mijn dag weer goed. Het laat beelden zien van Bruno Compagnet. Als kind verhuisde hij van de Pyreneen naar Chamonix om daar, zoals hij het zelf zegt, professioneel skibum te worden. Momenteel woont Bruno het grootste deel van de winter in de Dolomieten en laat het daar nu afgelopen winter helemaal aan zijn geweest.

Ultimate skibum

Het is waanzinnig om iemand zoveel passie in de sport te zien stoppen. Niet omdat hij het idee heeft om er geld mee te verdienen, maar gewoon omdat het recht uit z’n hart komt. En laten we eerlijk zijn: de ultimate skibum…willen we dat allemaal niet?

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Replies

Advanced
Mitchel.Author18 September 2014 · 13:24

This made my Day!!
Waar kan je dat laatste lied vinden?!?!

Skiing is Freedom!
Advanced
P@bzAuthor18 September 2014 · 15:27

Geen skiër (ooit wel ;-) ), maar dat zag erg super slick uit. Zeker over die pillows en dan de tekst: “It’s hard to ski pillows” haha

Work hard, play harder
Advanced
ReneAuthor19 September 2014 · 14:15

“I’m kind of a professional skibum” :D Heerlijke feelgood video, mooie lijnen (wat ogen die pillows machtig!), mooie muziek, ontzettend mooie beelden. Lekker allemaal hoor… hoelang nog?!

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams - Long Live
Expert
ManoniAuthor21 September 2014 · 17:43

Ja geweldig. In La Grave heb ik in april 2 dagen met hem mogen skiën (zie http://wepowder.nl/weblog/5193/Freeski-Mountaineering-Camp-La-Grave). Ook al staat Bruno al jaren dag in dag uit op de ski’s, hij was het fanatiekst van iedereen en wilde het liefst tot zonsondergang door skiën. Over 10 jaar zien we nog wel zo’n filmpje van 'm!

Beginner
HaagjeAuthor22 September 2014 · 11:05

Echt een mooie vloeiende stijl

Reply
Never miss a PowderAlert!

Get updates on the latest news, PowderAlerts and more!