Ascent To Powder op het FFF!

Ascent To Powder op het FFF!

In 2003 heb ik een aantal maanden mogen doorbrengen in Fernie, BC. Het skigebied is niet heel groot, maar heeft eigenlijk alles. Mooie bowls, wat steilere stukken, goede treeskiing en er valt zeer regelmatig heel veel sneeuw. Maar eerlijk gezegd is het leukste van Fernie niet het skigebied, maar de mensen zelf. De locals die de skicultuur in het stadje levendig houden. Skibums die ervoor gekozen hebben om koste wat kost in Fernie te kunnen wonen. Fernie is wat mij betreft de perfecte mix tussen de échte skicultuur en commercie. Ascent To Powder is het verhaal van Fernie. En te zien op het grote scherm in Tuschinski!

80% van de kaarten verkocht!

Wil je nog kaarten kopen voor het Freeride Film Festival, wacht dan niet te lang. Inmiddels is al meer dan 80% van de kaarten verkocht. De stoke wordt hoger, de winter komt eraan en begint op vrijdag 4 november in Tuschinski! We zien je daar!

Arjen
was born with maps of ski areas in the cradle and has visited almost all of them. His great passion is freeriding.

Replies

Tourist
AnonymousAuthor21 October 2016 · 11:47

Perfecte voorbereiding op mijn 3 weekse trip naar Fernie eind december!

Reply
Never miss a PowderAlert!

Get updates on the latest news, PowderAlerts and more!