Hidden Faces - Grand Chavalard, East Face

Hidden Faces - Grand Chavalard, East Face

Vanaf het begin van Hidden Faces staat deze op de lijst. We moesten wachten op veilige en goede omstandigheden, maar dan zou het wel eens heel goed kunnen worden. Na een lange droge periode waren we er vrij zeker van dat het lawinegevaar laag zou zijn en we wisten al dat het erg onzeker was of er goede sneeuw zou liggen.

Een nacht in de hut

We besloten er toch voor te gaan omdat we zin hadden in een nieuw avontuur. We vertrokken vanuit het skigebied Ovronnaz en namen de stoeltjeslift om wat hoogte te winnen. Na een korte skitour kwamen we aan bij de hut du Fenestral om een korte nacht door te brengen. We droomden ervan om de face met zonsopgang te skiën, dus we wilden bij het eerste licht op de top van de berg zijn!

paulski

Replies

Advanced
Willem2kAuthor21 February 2023 · 12:38

Het kan niet altijd poeder zijn helaas., maar wel weer een mooi avontuur!

@@tellie-G en @@Dutchess, ik krijg Thialf flashbacks hier :)

Snowboarding without friends is not snowboarding.
Reply
Never miss a PowderAlert!

Get updates on the latest news, PowderAlerts and more!